U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

AFFINITY PHOTO PHOTO

1.6 Voor Windows is een krachtig beeldbewerkingsprogramma. Het haalt nog niet overal het niveau van Photoshop, maar komt op tal van vlakken al aardig in de buurt en gaat Photoshop op sommige punten zelfs voorbij. Grootste minpunt is de (nog) beperkte ondersteuning van plug-in filters, maar daar wordt volgens Serif hard aan gewerkt. Het ontbreken van een ingebouwde beeldbeheer optie is eenvoudig met een extern programma, zoals FastStone Image Viewer, op te lossen. Het meest positieve is de prijs: het programma kost slechts € 49,99. Inclusief levenslange updates

FASTSTONE IMAGE VIEWER

Wil je op een gemakkelijke manier foto's bekijken en kunnen bewerken, dan zal FastStone Image Viewer je niet teleurstellen. Het programma is overzichtelijk en werkt snel en prettig. Ook voor de meer gevorderde gebruiker biedt het programma veel opties om je foto's te perfectioneren. FastStone Image Viewer richt zich op bewerken, en minder op beheren van foto's.  De software kan gratis hier gedownload worden. 

Drie primaire lenzen, twee diafragma mechanismen, één lens systeem: Combineer de basislens met een van de drie converteerbare frontlenzen voor verschillende vaste brandpuntafstanden — 35mm, 50mm and 80mm — en wissel af tussen een breed scala aan stoploze diafragma's en speciale diafragma platen met slechts één lens systeem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LUMINAR

Fotobewerking software Luminar is nu ook verkrijgbaar voor Windows d.m.v. een gratis download voor de beta versie. In november komt de officiële versie uit. Luminar is de eerste professionele beeldbewerking software die eenvoudig, leuk en toegankelijk is voor elke fotograaf. Maak foto's mooi in seconden met de geweldige Accent-schuifregelaar, 's werelds eerste AI-aangedreven fotofilter, of een handige voorinstelling van 1 klik. 

  • Adaptieve gebruikersinterface - Net zoals bij de Mac-versie past de software zich aan op het vaardigheidsniveau en voorkeuren van de fotograaf.
  • One-click presets - Meer dan 50 vooraf gedefinieerde stijlen voor elke fotostijl.
  • Foto-bewerkingsfilters - meer dan 30 aangepaste filters, elk met ingebouwde visuele tips en een unieke set gebruiksvriendelijke bedieningselementen voor het verbeteren, verbeteren en styliseren van afbeeldingen.
  • RAW-bestand conversie - Ondersteuning voor de nieuwste RAW-bestandsbibliotheken.
  • Niet-destructieve workflow - Bewerk zonder risico
  • De betaversie is hier gratis te downloaden

© 2014. Stefs Website. All Rights Reserved.